26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde 1 doları bile olanlara ''bozdurun'' uyarısı yaparak doların çakılacağı tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...



KRİTİK TARİHİ AÇIKLADI

Kritik ayları veren İslam Memiş, Eylül ve Ekim aylarına değindi. Yıl sonunda tansiyonun bir hayli yükseleceğini ifade eden Memiş, yatırımcılara dikkatli olun uyarısı yaptı. Piyasalarda değer artışının olacağının altını çizen Memiş, üst üste yatırımcılara ikazlarda bulundu. Dünya savaşlarının altını çizen Memiş, "Altını çıkardılar, biz de elimizdeki altını sattık. Alacağız tabii ki, bekleriz birkaç hafta acelemiz yok." diye konuştu.

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Ne altın en dolar hemen euroya bakın! Elinde eurosu olanlar dikkat! Euro/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön