19 / 04 / 2024

İsmail Mert Fırat: İncek Prestij projesi yeni bir yaşam vaat ediyor!

İsmail Mert Fırat: İncek Prestij projesi yeni bir yaşam vaat ediyor!

İncek Prestij 2015'in sonunda tamamlanacak. Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor.



Ankara'nın gözde konut projelerinden İncek Prestij başkentin yeni cazibe merkezi İncek'te yükseliyor. Fırat ve Dema İnşaat'ın projesi 2015' sonunda tamamlanacak. İnşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 


Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat "Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan projemiz yeni bir yaşam vaat ediyor" dedi. 


Fırat "60.000 m2 alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan İncek Prestij, 1 + 1 'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kule'ye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı projesi" diye konuştu. 


Dema İnşaat'ın sahiplerinden Sırrı Karahancı ise "Doğayla iç içe tematik bahçeler, teras bahçeler, açık ve kapalı yüzme havuzları, plaj havuz, spor merkezleri, resepsiyon, VIP hizmetler gibi pek çok özelliğe sahip olan İncek Prestij, uygun fiyatlar sunan kampanyaları ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldi" dedi. 


Ankara Ticaret 



Geri Dön