19 / 04 / 2024

fırat ve dema inşaat ortaklığı incek projesi

fırat ve dema inşaat ortaklığı incek projesi

İncek Prestij 2015'in sonunda tamamlanacak. Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Fırat İlk ve Ortaokulu depremde hasar gördü! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Fırat İlk ve Ortaokulu'nun da hasar gördüğü ortaya çıktı. Okul, hasarlı olması sebebiyle kapatıldı...

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan  Fırat tarafından kuruldu. 

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Adnan Fırat Reklam İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Fırat Reklam İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Fırat tarafından kuruldu.

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökşin Yalçın tarafından Sancaktepe’de 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tufan Çınar tarafından kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

fırat ve dema inşaat ortaklığı incek projesi Haberi

fırat ve dema inşaat ortaklığı incek projesi

Ankara'nın gözde konut projelerinden İncek Prestij başkentin yeni cazibe merkezi İncek'te yükseliyor. Fırat ve Dema İnşaat'ın projesi 2015' sonunda tamamlanacak. İnşaat sektörünün öncü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın iddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 


Anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen proje, Ankara'nın yeni çekim merkezi İncek'te yükseliyor. Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat "Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan projemiz yeni bir yaşam vaat ediyor" dedi. 


Fırat "60.000 m2 alan üzerine kurulu, 765 konuttan oluşan İncek Prestij, 1 + 1 'den 6+2'ye, Yalı Loftlardan 45 katlı Prestij Kule'ye uzanan farklı seçenekleriyle Ankara'nın en ayrıcalıklı projesi" diye konuştu. 


Dema İnşaat'ın sahiplerinden Sırrı Karahancı ise...