17 / 04 / 2024

İsmar Hadımköy'de lojistik merkezini açtı!

İsmar Hadımköy'de lojistik merkezini açtı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini açtı...




Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda ve gıda dışı ürün stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini tedarikçileriyle birlikte açtı.


Hadımköy’de bulunan İSMAR Lojistik Merkezi’nin açılışı 30 Eylül’de Akyürek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Akyürek,  İSMAR Genel Müdürü Can Özbay, şirket yöneticilerinin ve tedarikçilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 


ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi bulunan İSMAR’ın Lojistik Merkezi’nde, gelişmiş teknoloji sistemleriyle tasarlanmış Unlu Mamuller Üretim Tesisi’nin yanı sıra, süt, et ve meyve sebze ürünlerinin stoklanacağı 5 adet 250 metrekare kapasiteli soğuk hava deposu bulunuyor.

İstanbul il sınırları içerisinde mevcut 41 mağazasına ve yeni açılacak mağazalarına ürünlerin daha hızlı, daha taze ve gününde sevk edilmesi amacıyla kurulan Hadımköy Lojistik Merkezi, her ürünün adresinin bulunduğu gelişmiş bir “Depo Yönetim Sistemi” ile hizmet verecek.


Açılış töreninde konuşan İsmar Genel Müdürü Can Özbay,”Büyümenin sağlanabilmesi için alt yapı olmazsa olmaz bir gereklilik. Büyüme konusundaki iradenin ne kadar ciddi olduğunu bu alt yapı yatırımıyla göstermiş olduk” dedi. 


Mevcut İsmar Marketlerinin ihtiyaç duyduğu kapasitenin iki katından daha fazlasını sunan deponun açılışında tüm ziyaretçilerle depoyu dolaşarak depo sistemleriyle alakalı rakamsal

bilgileri bizzat aktaran Can Özbay “Geleceğe güvenle bakabilmek için hiçbir şeyi tesadüflere bırakmayan İsmar yönetimi bu alt yapı yatırımıyla da sektörde önemli bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu” dedi.



Geri Dön