26 / 04 / 2024

Isparta'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Isparta'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Isparta Eğirdir'de yaşanan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...



Isparta ilinin Eğirdir ilçesi Balkan köyü Musluklar mevkisinde meydana gelen kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Isparta Eğirdir Balkan köyü Musluklar mevkisinde yer alan ormanlık alanda, İbrahim A. (29) ile Mustafa Şenol ve arkadaşı Mustafa Aslancan arasında yaşanan arazi kavgası kötü bitti.

İddialara göre, İbrahim A, yaşanan arazi anlaşmazlığının kavgaya dönüşmesi üzerine Şenol ve Aslancan'ı tüfeğiyle vurdu.

Isparta da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

İbrahim A.'nın yaşadığı köyün muhtarına haber vererek, 2 kişiyi tüfekle vurduğu haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Mustafa Aslancan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Mustafa Şenol'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

2 kişiyi tüfekle vuran İbrahim A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Isparta da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

- "Daha öncede aralarında tartışma yaşanmıştı"


Isparta Eğirdir Balkan köyü muhtarı Fevzi Özdamar, konuyla ilgili olarak yaptığı önemli açıklamalarda,
İbrahim A.'nın olay sonrası kendisine telefon ettiğini söyledi. Özdamar, "Onlara ateş ettiğini ve öldürdüğünü" söylediğini ileri süren Özdamar, "Hemen telefonu kapatıp, jandarmaya haber verdim. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Geniş çapta güvenlik önlemi alındı. Daha önce de İbrahim A. ile Mustafa Şenol arasında tartışma yaşanmıştı. Ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin, hastanede olan kardeşimize acil şifalar diliyorum." dedi.

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!


Geri Dön