25 / 04 / 2024

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Ispartakule alım satım yapılabilen projeler!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...




Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı.  Abidin Cevher Özden'in oğlu tarafından açılan dava sebebiyle tedbir kararı verilen ve bu sebeple alım satım işlemlerinin durdurulduğu Ispartakule'deki 5 projede satışlar yeniden başladı. 



Ispartakule alım satım yapılabilen projeler

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, ve 3

-Unikonut Ispartakule

-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-İhlas Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7

-Garanti Koza Evleri 1 ve 2

-Banu Evleri 1 ve 2

-Apricot Garden

-İnnovia Ispartakule

-Yeni Hayat Evleri




Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden’in oğlu Süleyman Cemil Bahadır, işadamı Korkmaz Yiğit’ten babasının alacaklarına karşılık İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde dava açtı. Bahadır, Korkmaz Yiğit’in Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde yüzlerce dönüm arazisinin olduğunu, Yiğit’in söz konusu arazileri üçüncü kişiler aracılığı ile sattığını öne sürdü. İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi de dava sonuçlanıncaya kadar satışı yapılan 59 parsel üzerine tedbir konulmasını istedi. Bu tedbir kararı, Ispartakule’de yer alan bazı konutlarda alım-satımın önünü kesti.




Geri Dön