29 / 03 / 2024

Ispartakule alım satıp yapılabilen projeler

Ispartakule alım satıp yapılabilen projeler

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı. İşte satışların bir süre durduğu Ispartakule'de alım satıp yapılabilen projeler...

Tapu işlemlerinde yeni devir başlıyor! Ev alım satımı yapacaklar önce buraya baksın!

Son dakika haberine göre, tapu işlemlerinde yeni bir dönem başlıyor ve ev alıp satmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken değişiklikler geliyor. Yapılan değişikliklerle birlikte ev alım satım işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

Konut alım satımında bu tarihe dikkat!

Enerji Kimlik Belgesi olmayan binalarda 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren alım, satım hatta kiralama yapılamayacak. Bu durumun farkında olan birçok firma da binalara broşür dağıtıp, fiyat teklifi veriyor.

Emlakçı alım satım sözleşmesi örneği 2017!

Ev, işyeri asra veya arazi alıp satmak ya da kiraya vermek isteyen kimseler emlakçılar ile anlaşabiliyor. Anlaşma sağlayan taraflar emlakçı ile sözleşme imzalıyor. İşte emlakçı alım satım sözleşmesi örneği 2017..

Gayrimenkul alım-satımında vergi sürprizine dikkat!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Metin Taş bugünkü yazısında gayrimenkul alım-satımlarındaki vergi uygulamasına dikkat çekti. İşte o yazı...

Avrasya GYO pay alım satım bildirisini yayınladı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO pay alım satım bildirisini yayınladı.

Tapu alım satım harçları 2017!

Tapu alım satım işleminin gerçekleşmesi için, tarafların tapudan randevu alması, randevu gününde gerekli belgeleri temin edilmesi ve harçların ödenmesi gerekiyor. İşte tapu alım satım harçları 2017..

Emlakçı alım satım komisyonu 2017!

Taşınmaz mal almak ya da satmak isteyen kimseler, bu işlemi emlakçı ile yapmaları halinde emlakçıya komisyon ödüyor. İşte emlakçı alım satım komisyonu 2017..

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Emlak alım satım harcı 2017!

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi emlakların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Peki, emlak alım satım harcı 2017 ne kadar?

Enka İnşaat pay alım satım bildirisini yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat pay alım satım bildirisini yayınladı.

Emlak alım satımına yeni düzen!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin verdiği bilgiye göre ikinci el araçların yanı sıra emlak alım satımına da çekidüzen verilecek.

Enka İnşaat pay alım satım bildirimini açıkladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat pay alım satım bildirimini yayınladı.

Akfen GYO pay alım satım bildirimini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO pay alım satım bildirimini yayınladı.

Ispartakule alım satıp yapılabilen projeler Haberi

Ispartakule alım satıp yapılabilen projeler


Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden nedeniyle ‘tedbir şoku’ yaşayan Ispartakule'de satışlar yeniden başladı.  Abidin Cevher Özden'in oğlu tarafından açılan dava sebebiyle tedbir kararı verilen ve bu sebeple alım satım işlemlerinin durdurulduğu Ispartakule'deki 5 projede satışlar yeniden başladı. 



Ispartakule alım satım yapılabilen projeler

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, ve 3

-Unikonut Ispartakule

-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-İhlas Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7

-Garanti Koza Evleri 1 ve 2

-Banu Evleri 1 ve 2

-Apricot Garden

-İnnovia Ispartakule

-Yeni Hayat Evleri




Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden’in oğlu Süleyman Cemil Bahadır, işadamı Korkmaz Yiğit’ten babasının alacaklarına karşılık İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde dava açtı. Bahadır, Korkmaz Yiğit’in Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde yüzlerce dönüm arazisinin olduğunu,...