26 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 6 nerede?

Ispartakule Bizim Evler 6 nerede?

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 6

Ispartakule Bizim Evler 6 nerede? sorusnun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Avrupa Yakası'nda İhlas Holging İnşaat Grubu A.Ş tarafından hayata geçirilen projede inşaat 2014 yılında başlayacak...



Ispartakule  Bizim Evler 6  nerede? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerinde bahsedelim. Projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor.


3 etap olarak planlanan Bizim Evler 6,  İhlas Holding İnşaat Grubu  A.Ş iştiraki ile konumlandırılacak. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Bizim Evler 6 Projesi hakkında detaylı bilgilere satış ofisi ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz. Projede 900 adet daireye ve 60 adet ticari alana yer veriliyor.


Birinci etabı 21 bin 168 metrekare, ikinci etabı 46 bin 24 metrekare olan İhlas Bizim Evler 6 Projesi'nin üçüncü etabı ise 90 bin 914 metrekare olarak belirlendi.


Bizim Evler 6, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş yolları , fitness merkezi, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.


Ispartakule Bizim Evler 6 nerede?


Ispartakule Bizim Evler 6 nerede? Adres:  Bizim Evler Ispartakule / Avcılar /istanbul, Türkiye


Telefon: (0212) 405 10 00

Web Adresi: www.bizimevler.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön