19 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler'de 316 bin liraya!

Ispartakule Bizim Evler'de 316 bin liraya!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizim Evler Ispartakule 4

Ispartakule’de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Ispartakule Bizim Evler'de daire fiyatları 316 bin liradan başlıyor.



Nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Avrupa yakasında “Yeni Şehir” ismiyle lanse edilen bölgede bulunun Ispartakule’ye önemli ulaşım alternatifleri, kamu tesisleri, üniversiteler, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor.Çalışmaları hızla devam eden üçüncü havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve güzergâhı açıklanan Kanal İstanbul’un Ispartakule’ye komşu olması bölgenin önemini her geçen gün daha da arttırıyor.


Ispartakule’de, tüm gelişmelerin merkezinde konumlanan Bizim Evler 6, çalışmaları devam eden Mecidiyeköy – Bahçeşehir Metro hattının hemen çıkışında yer alarak yüksek yatırım değerine sahip oluyor.


ISPARTAKULE’YE 5 BİN KONUT


Bizim Evler markalı altıncı projesiyle Ispartakule’yi cazibe merkezi dönüştüren İhlas Yapı, hem yatırım hem de oturum için ev alacak müşterilere hitap ediyor. Bizim Evler 6, 120 dönümlük arazisi ile bölgeye daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor.


İhlas Yapı, yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 cadde mağazası kazandıracak ve Ispartakule’deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, Teraslı daireleri ve yeni konsepti ile bölgedeki projeler arasında özel bir yer edinen Bizim Evler 6’nın 116 metrekareden başlayan daireleri 316 bin TL’den alıcı buluyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olan daireler, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleriyle sunuluyor.


SÜRDÜRÜLEBİLİR SİTELER


Huzurlu ve güvenli bir yaşamı önemseyen geleneksel aile yapısına hitap eden Bizim Evler projelerinde, kiralık daire bulmak bile neredeyse imkansız. Daha önce teslim ettiği 5 sitenin her geçen gün değerlenmesinde İhlas Yapı’nın her zaman projelerinin arkasında durması ve profesyonel site yönetiminin önemli etkisi bulunuyor.


Sürdürülebilirlik gözetilerek oluşturulan siteler hem düşük aidatlarla yönetilebiliyor hem de temiz, bakımlı yaşam ve peyzaj alanları ile her geçen gün daha da güzelleşiyor.


AİLE ÖNCELİKLİ YAŞAM


Zengin sosyal tesislerin pekiştirdiği komşuluklar ve aidiyet duygusundan dolayı İhlas Yapı müşterilerine Bizim Evler Ailesi ismi ile hitap ediyor. İhlas Yapı, Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkurları,  açık hava sineması, açık / kapalı spor alanları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ana okul ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.


CADDE MAĞAZALARI SATIŞTA


İstanbul’un hızlı ve planlı gelişen bölgelerinden biri olan Ispartakule’de Bizim Evler 6 projesindeki cadde mağazaları satışa sunuldu. Daha önce ki Bizim Evler etaplarında teslim edilen cadde boyu dükkanlar her geçen gün değerleniyor. Kiralık dükkan için yatırımcıların sıra beklediği bölgede, İhlas Yapı Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiriyor. Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede yer alan 160 cadde mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor.


Mağazaların fiyatları ise 450 bin TL’den başlıyor. 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip mağazalar, bölgenin ticari alan ihtiyacını azaltacak ve Ispartakule’nin yeni merkezini oluşturacak.





projeye sor



Geri Dön