20 / 04 / 2024

Ista Arluxia Beykent 'te 36 ay vadeyle: 175 bin TL'ye!

Ista Arluxia Beykent 'te 36 ay vadeyle: 175 bin TL'ye!

Firma: ISTA Gayrimenkul

Proje: Arluxia

Ar Şirketler Grubu 'nun projesi olan Ista Arluxia 'da fiyatlar minimum 175 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak ofis alınabiliyor...




Ticari konsepte sahip olan  Arluxia  projesi Ar Şirketler Grubu iştiraki  ISTA Gayrimenkul  tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirildi Arluxia projesi tek blok halinde 9 kattan meydana geliyor. 156 ofis ve 10 adet mağazanın bulunduğu Arluxia Beykent’in inşaat alanı 34 bin metrekare olarak belirlendi.

 

Yer alan ofislerin 85 metrekare ile 170 metrekare arasında değiştiği Ista Arluxia Beykent 'te ofis fiyatları 175  bin liradan başlıyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olunabilen Ista Arluxia projesinde bunun ofis bedelinin yarısı peşin olarak ödeniyor. Projede sunulan diğer seçenekte ise yüzde 50 peşinat ödemesi ile kalan tutar 36 aya kadar vadelendiriliyor. Yer alan 10 adet mağazanın da satış sürecinin devam ettiği Arluxia Beylikdüzü’ndeki ticari ünitelerin metrekaresi 10 bin liradan başlıyor.


Ista Arluxia Beykent te 36 ay vadeyle: 175 bin TL ye!


Arluxia Beykent’te tavan yüksekliği 4,5 metrekareye ulaşıyor. Projenin teslimatları Mart ayında gerçekleştirilecek. Alışveriş merkezlerine ve Tüyap Fuar Merkezi'ne yakınlığı ile dikkat çeken Arluxia’da toplantı salonu, her katta bay bayan lavabo, güvenlik hizmetleri, kapalı otopark, konferans salonu, kişisel asistan, ilk yardım hizmeti, fuar ve metrobüse seferler ve kat bahçeleri gibi imkanlar mevcut.

 


Telefon: 444 40 88

Web adresi: http://www.arluxia.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön