29 / 03 / 2024

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları Pendik'te bir araya geldi!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları Pendik'te bir araya geldi!

İstanbul Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının 145’inci oturumu Pendik’te gerçekleşti. Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de katıldı...




Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısının 145’inci oturumu Pendik’te gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yanı sıra,Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem katıldı. Toplantıda ayrıca Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Cin de yer aldı.


Koordinasyon toplantıları, belediyeler arasında uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla yapılıyor. Belediye Başkanları, Pendik’teki buluşmada Başkan Kenan Şahin’in rehberliğinde Pendik Marina’yı da gezdiler.


Pendik Belediyesi


Geri Dön