16 / 04 / 2024

İstanbul Büyükşehir muhtarların sorunlarını dinledi!

İstanbul Büyükşehir muhtarların sorunlarını dinledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle olan köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonda 10 ilçedeki 88 kırsal mahalle muhtarıyla Florya Sosyal Tesisleri’nde buluştu.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle olan köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kayıt altına alınan talepler çözüm için ilgili birimlere yönlendirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonda 10 ilçedeki 88 kırsal mahalle muhtarıyla Florya Sosyal Tesisleri’nde buluştu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut’un başkanlığında gerçekleşen toplantıda Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Bayram Ali Çakıroğlu ile çok sayıda müdür ve birim amiri hazır bulundu.


Toplantıda; Beykoz, Şile, Çekmeköy, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Eyüp, Başakşehir ilçelerinde bulunan 88 kırsal mahalle muhtarının talep ve önerileri dinlenip anında çözümler geliştirildi. Uzun vadede çözülebilecek konular ise ilgili birimlere gönderilerek çözüm bulunması amacıyla kayıt altına alındı.


Toplantıda aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarına başlayan Kırsal Hizmetler Destek Müdürlüğü’nün kuruluş ve faaliyet amaçları, kırsal mahalle muhtarlarına anlatıldı.


İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Muhtarlar Hizmet Birimi, İletişim Noktaları, Beyaz Gezi, AlO 153 Beyazmasa ve diğer saha faaliyetleriyle birlikte Büyükşehir ve vatandaş arasında köprü kurmaya tüm hızıyla devam ediyor.



İBB




Geri Dön