25 / 04 / 2024

İstanbul Cevahir AVM Superbrands ödülünü kazandı!

İstanbul Cevahir AVM Superbrands ödülünü kazandı!

İstanbul’un simgelerinden biri olan Cevahir AVM, Türkiye’nin 159 süper markasından biri oldu...




Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Cevahir AVM, seçkin marka karması, sunduğu hizmetler, keyifli alışveriş olanakları, konforlu mekanları, desteklediği sosyal sorumluluk projeleriyle 2012 yılının süperleri arasında yer aldı. 


2005 yılında açılan İstanbul Cevahir AVM; ilk günden itibaren merkezi konumu, ferah ve konforlu mekanları, seçkin markaları ve hizmetleriyle geniş kitleleri kucaklayan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. 117.003 m² kiralanabilir alanı ve dünyaca ünlü markaların buluştuğu 200’ün üzerindeki mağazası ile en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM, ziyaretçilerine yenilikler ve fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Farklı dünya mutfaklarını ziyaretçileriyle buluşturan Cevahir sanatseverleri de 11 sinema salonu ile 2 devlet tiyatrosu salonunda ağırlıyor.


87 ülkede, iki yılda bir gerçekleştirilen araştırma ile ülkelerin süper markaları belirleniyor. Marka değerlendirme kuruluşu Superbrands Türkiye’nin ünlü işadamlarının oluşturduğu seçici kurulu ve araştırma şirketi AC Nielsen’in ölçümleriyle markalar listesi oluşturuldu. Farklı sektörlerdeki süper markalar; şirketin büyüklüğünün yanı sıra teknolojisi, yatırımları, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkıları gibi konular dikkate alınarak belirlendi. İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de yapılan tüketici değerlendirmeleri sonucunda; aralarında Cevahir AVM’nin de bulunduğu Türkiye’nin 159 süper markası ortaya çıktı.


Geri Dön