19 / 04 / 2024

İstanbul Emprada: İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı değişti!

İstanbul Emprada: İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı değişti!

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan İstanbul Loft projesinin adı değişti. İşte İstanbul Emprada projesinin tüm detayları...



Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen İstanbul Emprada projesi 19 katlı blok şeklinde hayata geçiriliyor. 


Toplam 271 adet daireden meydana gelen İstanbul Emprada Sefaköy projesi 10 dönüm arsa alanına sahip. 


İstanbul Emprada projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire alternatifleri yer alıyor. Projede daire genişlikleri 55 metrekareden başlıyor ve 168 metrekareye kadar çıkıyor. 


Konut teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği İstanbul Emprada Küçükçekmece projesi 2 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. 


İstanbul Emprada projesinde daire sahiplerine açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı, güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, restoran, sinema ve yürüyüş parkuru gibi donatılar sağlanıyor. 


İstanbul'un çekim merkezi Basın Ekspres Yolu'na yakın konumda inşa edilen İstanbul Emprada projesinde metrekare fiyatlarının 5 bin 500 TL ile 7 bin TL arasında değişmesi planlanıyor. 


Sefaköy İstanbul Emprada üst katlardan harika bir şehir manzarasına hakim. Atatürk Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta yer alan proje, TEM ve E5 bağlantı noktalarına yakın konumdadır.


Adres: Basın Ekspres Yolu Muammer Aksoy Caddesi Sefaköy-Küçükçekmece/İstanbul


Tel: 444 7 765

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com



Geri Dön