25 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi'ni kısa zamanda ülkemize kazandıracağız!

İstanbul Finans Merkezi'ni kısa zamanda ülkemize kazandıracağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul’a yakışan finans merkezini en kısa sürede ülkemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı...



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'a yakışan finans merkezini en kısa sürede ülkeye kazandıracaklarını bildirdi.

İstanbul Finans Merkezi ni kısa zamanda ülkemize kazandıracağız!

Habertürk'te yer alan habere göre; Albayrak twitter hesabından yaptığı açıklamada "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ile birlikte, tüm ilgili kurum, müteahhit ve bürokratların katılımıyla İstanbul Finans Merkezi toplantımızı gerçekleştirdik. İstanbul’a yakışan finans merkezini en kısa sürede ülkemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

İstanbul’un bölgesel ve küresel bir finans merkezi olmasını hedefleyen, yaklaşık 300 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İUFM) Projesi; bankacılık sektörünün öncüsü Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası gibi kamu bankaları, SPK ve BBDK gibi kamu kurumları ile T.A.O., Enisler ve İş GYO A.Ş. özel sektör mülkiyetindeki arsalarda geliştirilecek projeler ile yenilikçi ve sürdürülebilir gelişimin temsilcisi ve öncüsü olacak.

Vakıf Bank İFM'deki dev kule için imzayı attı!

İstanbul Finans Merkezi tamamlanacak!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde revizyona gidiliyor!


Geri Dön