26 / 04 / 2024

İstanbul genelinde 65 bin 399 riskli yapı tespit ettik!

İstanbul genelinde 65 bin 399 riskli yapı tespit ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda İstanbul genelinde 23 ilçede, 65 bin 399 adet riskli yapı tespit ettik." dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "CHP demek, çöp, çukur, çamur demektir. Şimdi buna  İzmir  adayımız güzel bir şey daha ilave etmiş, çarpık yapılaşma; yani dört 'Ç'." dedi.

"Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz. 3 bin yataklı şehir hastanesini Sancaktepe'ye kuruyoruz." diye konuştu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda İstanbul genelinde 23 ilçede, 65 bin 399 adet riskli yapı tespit ettik." şeklinde konuştu.

"Kiranızı veriyoruz, vereceğiz! Yeter ki bu evler boşalsın" diyerek çağrıda bulunan Erdoğan, "Ne olur bize yardımcı olun? Oraları yıkalım ve gönüllük esasına dayalı olarak yeni konutlarımızı yapıp halkımızı taşıyalım" ifadesini kullandı.
 

Murat Kurum: Kentsel dönüşümde kararlıyız!


Geri Dön