26 / 04 / 2024

İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme!

İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme!

Firma: Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi

Proje: Gökdeniz Kartal

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme koşullarına göre sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa ediliyor...



Arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlenen İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme planı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede teslimler Şubat 2016'da gerçekleşecek. 


Kartal Gökdeniz projesinde; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak projesi olarak inşa edilen İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme tablosuna göre banka kredisi de kullanılıyor. Proje,  26 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme!


Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak dizayn edildiği Gökdeniz Kartal projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Toplamda 204 adet dairenin bulunduğu İstanbul Gökdeniz Kartal ödeme planı kapsamında 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


İstanbul Gökdeniz Kartal satış ofisi

Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön