26 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı’na dev sevkiyat!

İstanbul Havalimanı’na dev sevkiyat!

THY’nin Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemleri hızla devam ediyor. THY, bazı birimlerine ait teçhizat, malzeme ve makinelerini dün 35 TIR’lık konvoyla sevk etti.



Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan yeni üssü İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemlerini hızla devam ettiriyor. Sabah Gazetesi'nden Cevdet Özdemir'in haberine göre havalimanının 29 Ekim 2018'de yapılan resmi açılışının ardından iç ve dış hatlarda kademeli olarak 18 noktaya uçuş başlatan THY, geçtiğimiz günlerde hat bakım hangarı, hızlı kargo sevk üssü, uçak içi ürünler deposu ve tamir bakım ve akü şarj tesislerini hizmete açmıştı.

ONLİNE OLARAK İZLENDİ

THY, İstanbul Havalimanı'na taşınma projesi kapsamında dün Atatürk Havalimanı'ndan yer işletme, kargo ve THY Teknik'e ait malzeme, teçhizat ve makinelerden meydana gelen 35 TIR'lık sevkiyat yaptı. Taşıma sırasında yapılan yükleme, sevkıyat ve indirme işlemleri kayıt altına alınarak online takip sistemi üzerinden canlı olarak da izlendi. Sevkiyatlar ay boyunca sürecek. Taşınma işlemleri 1-3 Mart 2019 tarihlerinde planlanan büyük taşınma ile sonlanacak. Atatürk Havalimanı ise 3 Mart'ta ticari uçuşlara kapanacak.
 

İstanbul Havalimanı'na taşınma başladı!


Geri Dön