19 / 04 / 2024

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava tahmin raporlarına göre kentin şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini duyurdu. Hava sıcaklıklarının da 5 ile 8 derece birden azalması bekleniyor uyarısı yapıldı.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava tahmin raporlarına göre kentin şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini duyurdu.


Yapılan açıklamada, yağışlı havanın bugün ile cuma sabah saatleri arasında İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı kaydedildi. Ardından, "Yağışların Istırancalar, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy, Sultangazi, Sarıyer, Beykoz, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Gelecek sistemle hava sıcaklıklarının da 5 ile 8 derece birden azalması bekleniyor." uyarısı yapıldı.


Antalya için sağanak uyarısı!


Meteoroloji, Antalya'nın iç kesimleri ile Burdur ve Isparta için de sağanak uyarısında bulundu. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bugün bölgede hava parçalı bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gökgörültülü sağanak şeklinde geçecek. Yağışlar, Antalya'nın iç kesimlerinde, Burdur ve Isparta'da kuvvetli olacak. 


Hava sıcaklığı 1 ile 4 derece azalacak.  


Denizlerde rüzgar kuzeybatı ve batıdan 3 ile 5, öğle saatlerinde Antalya Körfezi'nde güney yönlerden 2 ile 4 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1-2 metre civarında olacak. 




Dünya


Geri Dön