20 / 04 / 2024

istanbul yağış uyarısı

istanbul yağış uyarısı

İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu!

İstanbul 'da dün gün boyu yağan yağmurun ardından akşamdan itibaren rüzgarın şiddeti artmaya başladı. Gece yarısına doğru ise şiddetli yağışla birlikte fırtına da etkisini gösterdi.

İstanbul şiddetli yağışın etkisi altında!

Şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren İstanbul'u etkisi altına aldı. Şiddetli yağış sürücülere zor anlar yaşatıyor. TEM ve D-100 karayolu ile ana arterlerde trafik yoğunlaşırken, sürücüler güçlükle ilerleyebiliyor.

İstanbullular dikkat! Sağanak yağış geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul'da etkili olan yağışla ilgili açıklama yaptı. Açıklama "Yağışların bir saat içinde kuzeyden güneye doğru şiddetini artırarak il genelinde etkili olması bekleniyor.

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı!

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve de AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre, bu gece yarısından itibaren İstanbul şiddetli yağışların etkisi altına girecek.

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava tahmin raporlarına göre kentin şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini duyurdu. Hava sıcaklıklarının da 5 ile 8 derece birden azalması bekleniyor uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!

Marmara bölge geneli ile Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Eskişehir'in kuzey ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı: 'Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı geldi. Naci Görür yaptığı açıklamada '"Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur" dedi.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Uzmandan karot testi uyarısı: Eviniz depreme dayanıklı mı? Aman dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye’nin pek çok bölgesinde bina dayanıklılık testlerine talep yağmıştı. Ancak depremden 2 ay sonra talepler durdu. Uzman isimden son dakika uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! AFAD'dan 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yapıldı! İşte o iller...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlardan sonra 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yaptı. İşte o iller ve tüm detayları...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

istanbul yağış uyarısı Haberi

istanbul yağış uyarısı


İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre Cuma günü saat 18.00 dan itibaren  İstanbul da başlayan şiddetli yağış ve fırtına  etkisini kaybediyor


Halen aralıklarla devam eden yağmurda metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. İstanbul’da kuvvetli yağış etkisini kaybedecek ancak, molalarla bu gece saatlerine kadar bölgesel yerel olarak yağacağı tahmin ediliyor. 


Gece 01:00 sonrasında yağışın hafiflemesinin ardından kuvvetlenen rüzgar tabela uçması, ağaç ve direk devrilmesi, açık deniz seferlerinin aksamasına neden oldu. Şiddetli rüzgarın öğle saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yağışlar yüzde 14'lere gerileyen...