26 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

21 kattan meydana gelen İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.



İlk bloğunda 130 adet daireden meydana gelen  İstanbul Inn Levent   Beşiktaş projesinde dairelerin tipleri ilk etapta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi.


Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje ulaşım bilgisi kapsamında Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede yer alıyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.


Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükselerek tasarlandı.


Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin teslim tarihi olarak 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje 21 kattan meydana geliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor. 


İstanbul Inn Levent  Beşiktaş fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında projede yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor.


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön