25 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Dairelerin alanlarının 59 metrekareden başladığı proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.



Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde inşa edilen proje lokasyon bilgisi kapsamında Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Proje 21 kattan meydana geliyor.


Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede ilk etaptaki daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi.


İlk bloğunda 130 adet daire yer alan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Proje  Ünal İnşaat   ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor. 


İstanbul Inn Levent Beşiktaş satılık dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor.


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön