28 / 03 / 2024

Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık!

Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık!

Firma: Astaş GYO

Proje: Armani Maçka Rezidans

Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık daire fiyatları 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 100 dolara kadar çıkıyor. Armani Maçka Residence projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...




Astaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Armani Maçka Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş Maçka' da yükseliyor. Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık daire fiyatları 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor.


Toplam 170 adet konutttan meydana gelen  Armani Maçka Rezidans  Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Armani Maçka Rezidans'ta yer alan 1+1 dairelerin tamamının satışı tamamlandı.


Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık!


Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık!


Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 2 milyon 250 bin dolar ile 3 milyon 100 dolar arasında değişiyor.


Satış sürecine devam edilen Maçka Rezidans'ın iç dizaynı Giorgio Armani imzasıyla tasarlandı. Armani Maçka Residence fiyatları dahilinde yapılacak ödemeler için banka kredisi kullanılabiliyor. Armani Maçka Rezidans'ta konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Armani Maçka Rezidans projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terasları gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor.


Armani Maçka Residence Beşiktaş iletişim!

Telefon: 0212 215 29 29

Web adresi: www.mackaresidences.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön