27 / 04 / 2024

Armani Maçka Residence Beşiktaş!

Armani Maçka Residence Beşiktaş!

Firma: Astaş GYO

Proje: Armani Maçka Rezidans

Armani Maçka Residence Beşiktaş projesi 170 adet daireden meydana geliyor. Armani Maçka Residence Beşiktaş projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...




Armani Maçka Residence Beşiktaş, Astaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beşiktaş'ta Maçka'da inşa ediliyor. Armani Maçka Residence Beşiktaş Evleri iç dizaynı Giorgio Armani tarafından yapılıyor.

Armani Maçka Residence Beşiktaş satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Armani Maçka Residence Beşiktaş toplamda 170 daireden oluşuyor.  Armani Maçka Rezidans  fiyat listesi için satış ofisini arayabilirsiniz.

Armani Maçka Residence Beşiktaş projesinde satışlar devam ediyor ancak 1 oda 1 salon konut tiplerinin satışları tamamlandı. Armani Maçka Rezidans resimleri için ise www.mackaresidences.com internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ödeme planı kapsamında ise Armani Maçka Residence Beşiktaş Evlerine sahip olmak için yüzde 25 peşinat ödeniyor, kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Proje tarafından  spa, güneşlenme terasları, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, spor alanlar, sauna ve çocuk oyun alanları daire sahiplerine sağlanan imkanlar arasında yer alıyor.

Armani Maçka Rezidans adres:
Vişnezade Mah. Hüsrev Gerede Cad. Şehir Mehmet Sok. No:9 Maçka/İstanbul

Armani Maçka Residence Beşiktaş satış ofisi: 0212 215 29 29

Web adresi: www.mackaresidences.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com    

projeye sor



Geri Dön