19 / 04 / 2024

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.



Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren, imarlı ve imarsız arsalar için ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihale ilanını da resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sayfasında yayımlanan satış ihaleleri arasında İstanbul ili, Kartal ilçesinde yer alan imarlı arsa da yer alıyor.

İstanbul Kartal da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül de!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan son dakika bilgisine satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde bulunuyor. 

İhaleye çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 34180103746 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü  175,89 metrekare.


Geri Dön