27 / 04 / 2024

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli yarın!

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli yarın!

Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından düzenlenecek, "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” paneli 30 Kasım 2013 tarihinde (yarın) düzenlenecek...



Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından düzenlenecek, "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde, “Şehrin Kimliği”, “Kavramsal Olarak Kentsel Dönüşüm Yöntem ve Uygulamaları” ve “Kentsel Dönüşümde Jeofizik Mühendislerinin ve Meslek Odalarının Katkıları” konuları masaya yatırılacak.


Üsküdar Üniversitesi'nin ev sahipliğini yapacağı; Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı İdris Atabay, Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öncel ve Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya’nın konuşmacı olarak yer alacağı panel yarın Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampüsü Nermin Tarhan Konferans Salonu'nda düzenlenecek. 


Geri Dön