24 / 04 / 2024

İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları!

İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları!

Firma: Emlak Konut

Proje: Kuzey Yakası Ticarileri

"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.



"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Kuzey Yakası Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor. 


Emlak Konut güvencesi taşıyan İstanbul Kuzey Yakası İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


10 blok olarak hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanına yer veriliyor.


İstanbul Kuzey Yakası'nda 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezi olarak, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak yükselecek.  9 Eylül tarihinde ofislerin satışa çıktığı İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.



Tel:444 36 55 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 


Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön