16 / 04 / 2024

İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi!

İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: İstanbul Lounge

Toplamda 792 konuttan meydana gelen ve İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi iletişim bilgileri...



İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizden bulabilirsiniz. Proje,  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından konumlandırılıyor. Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen İstanbul Lounge Halkalı projesi 68 bin 307 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin inşaat alanı ise 145 bin 720 metrekare olarak belirlendi. Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen İstanbul Lounge Halkalı projesinde konut alanı ise 85 bin metrekare olarak ayrıldı.


İstanbul Lounge Halkalı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 58 metrekare ile 227 metrekare arasında değişiyor.


Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge örnek daire si hazır durumda. Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge ulaşım bilgilerine göre projeye 444 37 97 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi!


İstanbul Lounge Halkalı satış ofisi de projenin bulunduğu alanda yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen İstanbul Lounge Halkalı satılık daire fiyatları 215 bin liradan başlıyor.


İstanbul Lounge Halkalı ödeme planı!


İstanbul Lounge Halkalı ödemeleri ne göre projeden yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 peşinatı ödeyip, 2014 yılında yüzde 24'lük bir ara ödeme gerçekleştiriyorsunuz. Geri kalanını ise 120 ay banka kredisi ile ödeyebiliyorsunuz.


Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Lounge iletişim;


Telefon: 444 37 97

Web Adresi: www.eroglu.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön