29 / 03 / 2024

İstanbul Lounge’da arkadaşlık kazandırıyor!

İstanbul Lounge’da arkadaşlık kazandırıyor!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: İstanbul Lounge

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projesinde arkadaşlara özel bir kampanya düzenliyor. İstanbul Lounge’da ev sahibi olanlar, arkadaşının da ev alması halinde 1 yıl aidat ödemeyecek. Projeden tavsiye üzerine ev alanlar ise %4 indirimle ev sahibi olacak..



Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanyaya imza attı.


İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2’de ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla ev alanlar %4 indirimden yararlanacak. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanya dâhilinde projede evi olanlar ise 1 yıl süresince aidat ödemeyecek.


İstanbul Lounge: Küçükçekmece’nin tatil köyü


Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul’un yükselen bölgelerinden Küçükçekmece’de yaşamın başladığı ve sosyal imkânları ile bölgede büyük ses getiren İstanbul Lounge projesinde daireler 59- 227 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerine sahip olan İstanbul Lounge’daki daireler, 285 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


İstanbul Lounge 2’deki 54-259 metrekare arasında değişen daireler ise 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Küçükçekmece’nin tatil köyü olarak nitelendirilen İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projeleri, bölgenin en büyük havuzuna ve sosyal tesisine sahip bulunuyor.


Eroğlu Gayrimenkul Hakkında


Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz...


Eroğlu Holding’in tekstil ile başlayan,30 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; “Geleceği Beraber İnşa Edelim”  sloganı ile konut, ofis, lojistik, otel de dahil olmak üzere alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği 'marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır.  Eroğlu Gayrimenkul  2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe'deki yeni projesi olan Skyland İstanbul’a başlamıştır.



projeye sor



Geri Dön