26 / 04 / 2024

Gardens of Babylon 'da daireler sahibine para kazandırıyor!

Gardens of Babylon 'da daireler sahibine para kazandırıyor!

Bodrum 'da 2009 yılında çakırlar şžirketler Grubu tarafından gerçekleştirilen Gardens of Babylon 'da daireler hem yazlık olarak kullanılabiliyor, hem de daire sahiplerine kullanılmadığı zamanlarda para kazandırıyor...



Gardens of Babylon 'da daireler hem yazlık olarak kullanılabiliyor, hem de daire sahiplerine kullanılmadığı zamanlarda para kazandırıyor.

Bodrum 'da 2009 yılında çakırlar şžirketler Grubu tarafından gerçekleştirilen Gardens of Babylon 'da daireler hem yazlık olarak kullanılabiliyor, hem de daire sahiplerine kullanılmadığı zamanlarda para kazandırıyor. şžirket, mülk sahiplerinin yatırımlarının kira gelirleri ile en fazla 12 yılda geri dönmesini sağlayacak. Villa ve rezidansların aylık geliri 2.500 ile 3.000 euro arasında değişiyor.

8 rezidans satışta

Kullanılmadığı dönemlerde butik otel tarzında dönemsel olarak işletilen yazlıkların kira gelirlerinin yüzde 75 'ini rezidans sahibi alıyor. Projede daire ve villaların fiyatları 540 bin-950 bin euro arasında değişiyor. 23 king suite, 28 göl villası ve 63 rezidanstan oluşan Gardens of Babylon projesinde tamamı deniz manzaralı rezidansların yüzde 90 'ı sahiplerini buldu. Son 8 rezidansın satışı devam ediyor.

Selma şžENOL/İSTANBUL


Geri Dön