28 / 03 / 2024

İstanbul Martı Otel'e yeni genel müdür Sedat Nemli oldu!

İstanbul Martı Otel'e yeni genel müdür Sedat Nemli oldu!

New York'ta Megatrails Otel, Antalya Belek'te Kempinski Otel The Dome, Prag'da Kempinski Hybernska Otel gibi dünyanın önde gelen otellerinde Genel Müdür ve Satış Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Sedat Nemli, Martı Grubu'na katıldı



New York'ta Megatrails Otel, Antalya Belek'te Kempinski Otel The Dome, Prag'da Kempinski Hybernska Otel gibi dünyanın önde gelen otellerinde Genel Müdür ve Satış Pazarlama Müdürü pozisyonlarında görev yapan Sedat Nemli, Martı Grubu'na katıldı. Nemli, 2012 yılında açılması planlanan İstanbul Martı Otel'in Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Türkiye'nin köklü turizm şirketlerinden biri olan Martı Grubu'na katılan Sedat Nemli, 'İstanbul Martı Otel Genel Müdürü' olarak göreve başladı. Kentin kalbi Taksim'de yer alan, 300 odalı ve 5 yıldızlı bir şehir oteli olan İstanbul Martı Otel, 2012 ilkbaharında hizmete açılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin şunları söyledi:

"İstanbul Martı Otel ile, şehir otelciliğine güçlü bir şekilde başlıyoruz. İstanbul şehir turizminin başlıca merkezlerinden biri olan Taksim'deki stratejik konumuyla otelimizin grubumuzun cirosunun artmasında da önemli rol oynayacağını öngörüyoruz. Çok önemli bir bilgi ve deneyim birikimi ile aramıza katılan Sedat Nemli'nin, Martı Ailesine katılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum ve bizlere katma değer sağlayacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum."

Sedat Nemli hakkında
Sedat Nemli, lisans eğitimini İngiltere'nin Sussex Üniversitesi'nde tamamlamasının ardından Fransa'daki Reims Yüksek Okulu'nda master eğitimi aldı. Mezuniyetinin ardından Cidde, Kahire ve İstanbul Mövenpick Otelleri'nde Satış Müdürü olarak görev yaptı.
Daha sonra New York'taki Megatrails Oteli'nde Genel Müdür olarak çalışan Nemli, 1997 yılında Türkiye'ye dönerek dünyanın lider otellerinden Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2000 yılında ise New York'taki Kempinski Oteli'nde Satıştan Sorumlu Genel Müdür olarak başta Kuzey Amerika olmak üzere markanın diğer tüm tesislerinin satış operasyonlarından sorumlu oldu. Nemli, kariyerine 2007 yılında Antalya Belek'teki Kempinski Otel The Dome'da Satış Pazarlama Müdürü olarak devam etti. Aynı görevi 2007 - 2010 yılları arasında Prag'daki Kempinski Hybernska Oteli'nde sürdürdü.
Son olarak 2011 yılının Şubat ayında açılan İstanbul Edition Otelin Genel Müdürlüğü'nü üstlenen Sedat Nemli, 2011'in Ekim ayında Martı Grubu'na katıldı.


Geri Dön