19 / 04 / 2024

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı.' dedi.



Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Sultanbeyli'nin dışarıda olan bütün hisselerini belediye olarak uhdemize almış olduk. Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı. Bütün parsellerimizi askıya çıkarmış olduk. 1561 mahallemizi ilgilendiren tüm parsellerimiz askıda. Daha önce, askıdan inen tapu işlemleri biten 1418 mahallemize tapularını dağıtmaya devam ediyoruz. Bu sorunun aşılmasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük desteği oldu. Başbakanlığında ve Meclis Başkanlığında desteği olan Binali Yıldırım'a da teşekkür ediyorum.' dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sultanbeyli'de ve Mehmet Akif Mahallesi'ne hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Keskin, ilçede halkının en önemli sorunu olan mülkiyet konusundaki çalışmaları anlattı. 


Geri Dön