25 / 04 / 2024

İstanbul Vialand AVM!

İstanbul Vialand AVM!

Firma: ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi

Proje: Vialand

İstanbul Vialand AVM kapsamında rekreasyon alanlarından alışveriş caddelerine sinemaya kadar birçok sosyal alan bulunuyor. Vialand'ın açılışı ise bu ay olacak... Detaylar haberimizde...



Gürsoy Grup ve Via Properties'in birlikte Eyüp'te hayata geçirdiği İstanbul  Vialand  AVM projesine Eylül 2011'de başlanmıştı. İstanbul Vialand AVM açılış tarihi olarak 26 Mayıs belirlendi. 


 İstanbul Vialand AVM!


İstanbul Vialand AVM mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzası bulunuyor. İstanbul Vialand AVM kiralanabilir alanı 110 bin metrekare olarak belirlendi. Bu kiralanabilir alanda alışveriş caddeleri yer alıyor. İstanbul Vialand AVM alışveriş caddeleri kısmında toplamda 250 mağaza bulunuyor. İstanbul Vialand AVM alışveriş caddeleri 109 farklı cepheden meydana geliyor. 


 İstanbul Vialand AVM!


İstanbul Vialand AVM 1 milyar 150 milyon TL yatırım bedeli ile Eyüp'te konumlandırılıyor. 600 dönümde yani tam tamına 100 futbol sahası gibi büyüklükte bir alan üzerinde kurulan İstanbul Vialand AVM kapsamında yılda 30 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi hedefleniyor. 


İstanbul Vialand AVM içerisinde 100 dönümlük rekreasyon alanı, 10 bin kişilik açık hava gösteri merkezi, yürüyüş yolları, gölet, yeşil alan ve tam 1.650 koltuk kapasiteli sinema da yer alacak. 


Telefon: 212 609 11 10

Web adresi: http://www.vialand.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön