29 / 03 / 2024

İstanbul'da 9 Haziran'da elektrik kesintisi!

İstanbul'da 9 Haziran'da elektrik kesintisi!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde 9 Haziran'da elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul'da 9 Haziran'da elektrik kesintisi yapılacak yerler...



İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde 9 Haziran'da elektrik kesintisi uygulanacak. 


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre, 9 Haziran Pazartesi günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:


Kadıköy'de Bostancı Mahallesi, Özlem Sokağı, Ali Nihat Tarlan Caddesi, Daryol ve Taşlı Çeşme sokaklar, Eminalipaşa Caddesi, Yağmur ve Kocayol sokaklar, Kemal Akgüder ve Şemsettin Günaltay caddeleri, Bahçeler Arası Sokağı, Moda ve Dr. Esat Işık caddeleri, Moda Bostan, Şinasi Efendi, Atıfet, Yusuf Kamil Paşa, Şair Nefi, Moda Mektebi, Ferit Tek, Fazıl Paşa, Hüseyin Bey sokaklar, Vito Çıkmazı, Lütfi Bey, Osman Zeki Üngör, 2. Vito Çıkmazı, Belkıs Dilligil, Yeni Fikir, Dr. Şakir Paşa, Sivas Topal, Kagnı, Murat Bey, Dalga, Rüşen Ağa, Şeref Akdik, Bademaltı, Leylak, Karakol, Damacı, Cihan Serasker, Fırıldak, Gündoğdu, Gürbüz Türk, Hacı İzzet ve Yaver Bey sokaklar.


Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Spastik Çocuklar Okulu, Kurudere ve Yasa sokaklar, Kocasinan Caddesi ve civarı, Barbaros Mahallesi Toki Varyap, Salacak Rönesans Gayrimenkul, Fenerbahçe Ülker Arena.


Pendik'te Kaynarca Mahallesi, Zeytin ve Karamuk sokaklar, Deniz Sitesi A, B, C, D bloklar, Hisar Sokağı, Yıldız Evler Sitesi A, B, C bloklar, Şenlik ve Ayyıldız sokaklar, Deniz Caddesi, Kiler Marketleri, Yıldırım Beyazıt İlkokulu, Erboy İş Merkezi, BİM, Evronos ve Derya sokaklar, Tezel İşhanı, İstiklal Caddesi, Okualtı, Kavaklı, Fırın ve Dalgıç sokaklar, İGDAŞ panosu, İstiklal Caddesi ve Çamdalı, Bahçe sokaklar, Aydınlı Yolu Caddesi,  Şeyh Edebali Parkı, Kaynarca Mahallesi İNTERMAK Makine, Nur ve  Karagül sokaklar, Selçuk İş Merkezi, Yanyol Deyiş Sokak, Kurtköy Mahallesi Sanayi Caddesi, Arı Makine, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Zet Redüktör, Ece Boya, Kalıpsan, Ark inşaat, Toros Et, As Civata ve  Ensar Caddesi Alkar.


Çekmeköy'de Hamidiye Mahallesi, Gül 91 Sitesi civarı, Şehit Hüseyin Ay, Akasya, Kürkcü, Çağlar, Papatya, Tütengil, Baran sokaklar, Yıldız Sarayları Sitesi Sağlık Ocağı önü, Hilal, Akasya, Ekin sokaklar, Kızılay Parkı civarı, Florya, Üstündağ, Meşrutiyet, Petek, Akasya sokaklar, Sardunya Evleri Sitesi, Ekşioğlu Mira Evleri, Şener Sokağı, Çamlık Mahallesi, Bolelli Sitesi, Mimar Sinan Caddesi, Evrensel 2 Sitesi, Akkan Sitesi, Bilen Sokağı köşesi köprü tarafı, Mesut Sokağı, Turan Cam, Köksal Dölek Fabrikası, Nilüfer, Göksel, Çağlayan, Akarsu ve Gürkan sokaklar, Hudai Yolu, Coşkun Oto, Eta Yapı ve Mesut Sokağı, Ömerli Köyü,  İğde, Selvi, Karaçam sokaklar, AYEDAŞ binası ve civarı, Ömerli Belediye Binası ve civarı, Mega Otomotiv.


Maltepe'de İdealtepe Avcılar Caddesi, Ali Reis ve Keklik sokaklar, Aydınevler Amiral Orbay Caddesi, Sancak Sokağı, Barbaros Caddesi, Aydınevler Dervişbey Sitesi, Girne Mahallesi, Sanayi Caddesi, Kamyoncular Sitesi, Girne Caddesi, Kestane ve Destan sokaklar civarı, aynı gün 09.00-18.00 saatleri arasında Başıbüyük Mezarlık Yolu Caddesi, Papatya Sokağı, Dudullu Yolu ve Tekke caddeleri, Gözde, Yıldız, Elif, Turgut, Tekke Deresi, Orkide, Yazgan, Kartal sokaklar ve civarı.


Sancaktepe'de Osmangazi Mahallesi, Atayolu Caddesi ve altı, Polat Caddesi, Mimar Sinan Mahallesi, Esentepe Caddesi, cami civarı ve Mimar Sinan Caddesi.


Şile'de Sofular Köyü, Alacalı Tahlisiye mevkii, Alacalı 5 Evler Sitesi ve çevresi, Alacalı Köy girişi, Alacalı Köy içi, Alacalı Doğancılı arası sahil civarı, Doğancılı Köprübaşı ve civarı, Doğancılı Köy içi, Doğancılı PTT ve civarı, Doğancılı okul, Ufuk sitesi ve civarı.


Üsküdar'da Altunizade Mahallesi, Marmara Hastanesi bahçesi, Haluk Türksoy Sokağı, Carrefour Genel Müdürlüğü, Altunizade Muhtarlık,  SAP İş Merkezi, Oymacı Sokağı, Başkent Üniversitesi Hastanesi ve civarı.


Tuzla'da  Postahane Mahallesi,  PTT,  Muhacir Sokağı, İstasyon ve Tahaffuzhane caddeleri, Yeni Has Sitesi, Ova ve  Murat Çelen sokaklar, İstasyon Mahallesi, Dalyan, Taşoluk,  Koza 1 Evleri ve Papatya sokaklar. 


Kartal'da 09.00-18.00 saatleri arasında Orhangazi Caddesi, Adım Sokağı ve civarı.


Adalar'da 10.00-12.00 saatleri arasında Büyükada Tepeköy mevkii, Çarkıfelek, Acem Köşkü ve Mimozalı sokaklar civarı. 


AA


Geri Dön