29 / 03 / 2024

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...



Üsküdar Harem Sahil Yolu ve bu güzergaha çıkan bütün cadde ve sokaklar, Hakimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasında kalan kısım) ve bu güzergaha ulaştıran cadde ve sokaklar, Paşalimanı Caddesi ve bu güzergaha çıkan sokak ve caddeler, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve bu güzergaha çıkan cadde-sokaklar, Abdullah Ağa Caddesi (Kuzguncuk Çarşı Caddesi ile Kuzguncuk Tünel Çıkışı arasında olan bölüm) ve bu güzergaha ulaşan cadde-sokaklar trafiğe kapatılacak. 

Konuyla ilgili açıklamada, kapanan bu yollara alternatif şekilde Selimiye İskele Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 kara yolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi'nin kullanılabileceği belirtildi. 

İstanbul da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Valilik ayrıca Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" mitingi sebebiyle saat 08.00 itibarıyla geçici şekilde trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları da açıkladı. 

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe Sahil Yolu), (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi Kavşağı arasında olan bölüm) ve bu caddeye ulaşan bütün sokaklar trafiğe kapatılacak.

Bu caddelere alternatif olarak Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 kullanılabileceği belirtildi.

1 gram bile altını olanlara müjde! Altın fiyatlarında son dakika! İşte 15 Mayıs 2022 altın fiyatları!

Tarım Kredi'nin sebze meyve kampanyasında son gün bugün, mutlaka gidin! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Benzin ve LPG'ye yarın zam geliyor! Fiyatlar kaç TL olacak? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi


Geri Dön