25 / 04 / 2024

Benzin ve LPG'ye yarın zam geliyor! Fiyatlar kaç TL olacak? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin ve LPG'ye yarın zam geliyor! Fiyatlar kaç TL olacak? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Benzin ve LPG'ye yeni zam yolda. Peki benzin ve LPG'ye ne kadar zam gelecek? İşte Opet, Total, Shell, BP ve Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Son dakika akaryakıt fiyatları uzun zamandır gün içinde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG fiyatları peş peşe gelen zamlarla gündemden düşmüyor. 

Benzin ve LPG ye yarın zam geliyor! Fiyatlar kaç TL olacak? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi 

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Brent petrol fiyatının 111 doları geçmesi ve yurt içinde dolar kurunun 15 lira 50 kuruşu aşması sebebiyle benzin ve LPG fiyatlarına yeni zam geleceği belirtildi. 

Peki benzin ve LPG'ye ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'nin litre fiyatı kaç lira olacak? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön