23 / 04 / 2024

Benzine gece yarısı okkalı zam! Litresi 21 TL'yi aştı! Total, Opet, Shell ve Petrol Ofisi 11 Mayıs 2022 fiyat listesi 

Benzine gece yarısı okkalı zam! Litresi 21 TL'yi aştı! Total, Opet, Shell ve Petrol Ofisi 11 Mayıs 2022 fiyat listesi 

Benzine gece yarısı okkalı zam geldi. Peki benzin fiyatları kaç lira oldu? 1 litre benzin ne kadar? İşte Total, Opet, BP, Shell ve Petrol Ofisi 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Milyonlarca araba sahibi güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Sürücüler, 'Benzinin litresi kaç lira?, Benzin ve motorine zam geldi mi?, Akaryakıt fiyatları zamlanacak mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Benzine gece yarısı okkalı zam! Litresi 21 TL yi aştı! Total, Opet, Shell ve Petrol Ofisi 11 Mayıs 2022 fiyat listesi  

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve dövüz kurundaki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Brent petrol fiyatlarında AB'nin Rusya'ya ambargo planında yumuşamaya gittiğine ilişkin iddialarla düşüş başladı. Petrol, dün 104 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Ramazan bayramı öncesinde, 30 Nisan 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 1 lira 33 kuruş zam yapılmıştı. Benzine yeni bir zam yapıldı. 

Peki benzin fiyatları kaç lira oldu? 1 litre benzin ne kadar? Şehir şehir akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön