27 / 04 / 2024

petrol ofisi fiyat listesi

petrol ofisi fiyat listesi

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Benzin ve LPG'ye yeni zam yolda. Peki benzin ve LPG'ye ne kadar zam gelecek? İşte Opet, Total, Shell, BP ve Petrol Ofisi 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol ofisi madeni yağda dünyada 15’inci olmaya hazırlanıyor!

Petrol Ofisi, madeni yağda Türkiye tüketiminin yarısını karşılayacak dev bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. 3 senede toplam 200 milyon dolarlık bir hacme ulaşacak yatırımla madeni yağ üretim kapasitesi 230 bin tonu bulacak.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

İş Bankası'ndan müjde: Petrol Ofisi'nde MaxiPuan kazanma fırsatı!

İş Bankası kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları yakıt alışverişlerinde MaxiPuan kazanma şansı elde ediyor. Kampanya kapsamında, 15 Ağustos'a kadar gerçekleştirilecek alışverişlerde 110 TL'ye varan MaxiPuan fırsatı sunuluyor. Ayrıntılar haberimizde!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 74,66 dolara kadar yükseldi. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol Ofisi'nden flaş zam iddialarına flaş yanıt!

Petrol Ofisi Grubu, "Merkez Bankası Kuru +1,50 TL" iddialarının yanlış olduğunu ve şirketin resmi görüşünü yansıtmadığını belirtti.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 77,31 dolara kadar yükselirken, güne yüzde 0,55 azalışla başladı. Brent petrol ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol fiyatı düştü! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı 

Brent petrol varil fiyatı dün 75,94 dolara kadar yükseldikten sonra günü 74,91 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrol fiyatı yeni güne düşüşle başladı. Peki  Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatları düşüşe geçti! Brent petrol fiyatı ne kadar? 9 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 77,17 dolara kadar yükselirken, günü 77,01 dolar seviyesinde tamamladı. bugün ise brent petrolün varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 9 Mayıs brent petrol varil fiyatı.

Petrol Ofisi'nden, deprem bölgesine 100 milyon liralık akaryakıt

Petrol Ofisi, deprem bölgesindeki kurtarma çalışmalarının sürdürülmesi ve havadan yardım yapılması için akaryakıt teminini sürdürmek üzere harekete geçti.

petrol ofisi fiyat listesi Haberi

petrol ofisi fiyat listesi

Son dakika akaryakıt fiyatları uzun zamandır gün içinde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG fiyatları peş peşe gelen zamlarla gündemden düşmüyor. 

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Brent petrol fiyatının 111 doları geçmesi ve yurt içinde dolar kurunun 15 lira 50 kuruşu aşması sebebiyle benzin ve LPG fiyatlarına yeni zam geleceği belirtildi. 

Peki benzin ve LPG'ye ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'nin litre fiyatı kaç lira olacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

BENZİNE 1 TL 68 KURUŞ, LPG'YE 40 KURUŞ ZAM

Sektör kaynakları tarafından aktarılanlara göre, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü benzin ve LPG fiyatlarına yeni zam yapılacak. Bu kapsamda benzinin litre fiyatı 1 lira 68 kuruş, LPG ise...