27 / 04 / 2024

İstanbul'da ev fiyatları 1 yılda yüzde 21.6 arttı!

İstanbul'da ev fiyatları 1 yılda yüzde 21.6 arttı!

Temmuz ayında satılık fiyatlar, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 21,59 oranında yükseldi. Garanti Bankası'ııın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayımlandı.



İstanbul'da konut fiyatları rekora koşuyor.Temmuz ayında satılık fiyatlar, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 21,59 oranında yükseldi. Garanti Bankası'ııın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayımlandı. 



İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa. İstanbul,  İzmir  ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. 'Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi' raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10.79 yükseldi. Bir önceki senenin aynı ayına göre yıllık satılık fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında ise, yüzde 21,59 oranıyla en yüksek artış İstanbul'da yaşanırken, yüzde 6,41 ile en düşük artış Antalya'da gerçekleşti. 



Akşam 


Geri Dön