26 / 04 / 2024

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.



Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond  Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı.

Her iki ülke arasında buzların erimesiyle, peş peşe şirketler kurulup, yeni ortaklıklara imza atılırken, bu ilişkilerin yumuşamasının etkileri hemen tüm sektörlerde etkisini göstermeye başladı.

İşte bu ilişkilerin etkilediği iş kollarından biri de emlak sektörü oldu.

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Son olarak Dubaili emlak firması Homebond, İstanbul’da açtığı ofisle, yatırım yapmak isteyen müşterilerine fırsatlarla ilgili hizmet vermeyi amaçlıyor.

CNR Emlak Fuarı’nda yerini alarak, kendisini tanıtan şirket, Dubai’de gayrimenkul yatırımı yapmak ya da bu ülkede yaşamayı düşünen müşterilerine hizmet sunuyor.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Homebond Genel Müdürü Kenza Ayouby, imkanlarla dolu bir ülke olan Türkiye’nin, Körfez ülkeri için yeni bir fırsat kapısı olduğunu vurguladı.

Son dönemlerde Türkiye ile BAE arasında ilişkilerin geliştiğini ve bunun yeni imkanlar doğurduğunu dile getiren Ayouby, 2023 yılında hayata geçecek olan projelerle, Dubai’nin ticaret ve finans ağının güçleneceğini söyledi.

Dubai'de iyi bir yatırım ve fırsat olabilecek birçok projenin bulunduğunu belirten Ayouby, Palm Jumeirah Adası’nın yanı sıra, Burj Al Arab Oteli ile bilinen yerin de Türklerin gözde yaşam bölgelerinden biri olduğunu vurguladı.

Jumeirah Pearl Island’ın da, ultra lüks bir yaşam fırsatı sunduğunu belirten Ayouby, Burç Halife Gökdeleni’nin olduğu merkezin cazibesini halen deva ettirdiğini'Dubai Marina', 'Dubai Hills' ve 'District One Meydan’ın da tavsiye edilen yerlerin başında geldiğini bildirdi.


 


Geri Dön