19 / 04 / 2024

İstanbul'da şantiyeler bir hafta kapanacak! 

İstanbul'da şantiyeler bir hafta kapanacak! 

İstanbul'da okulların açıldığı hafta şantiyeler bir hafta süreyle kapanacak. Kapanan şantiyeler daha sonra kademeli olarak yeniden çalışmaya başlayacak.



9 Eylül Pazartesi günü 2019-2020 eğitim öğretim Yılı kapsamında, öğreciler ders başı yapacak. Okulların açılması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi teyakkuza geçti. 

Habertürk'te yer alan habere göre, İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir başkanlığında AKOM'da toplantı yapıldı. Toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürülüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü,İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Umum Sevis Araçları Odası, İDO A.Ş ile İBB birimleri İETT,İSPARK A.Ş, Şehir Hatları yöneticileri katıldı. 

Toplantıda alınan karara göre, okulların açıldığı hafta şantiyelerde bir hafta çalışma yapılmayacak. Trafiği engellecek tüm etkenler ortadan kaldırılacak. Duran çalışmalar daha sonra kademeli olarak yeniden başlatılacak. Ayrıca mevcut çalışmaların okul açılış gününden önce bitirilmesi sağlanacak. 

 


Geri Dön