23 / 04 / 2024

İstanbul'da ulaşıma zam!

İstanbul'da ulaşıma zam!

Mega kent İstanbul'da taksi, minibüs, elektronik bilet, taksi dolmuş ücretlerine yüzde 36 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 27 oranında zam yapıldı.



Gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, taksi, minibüs, elektronik bilet, taksi dolmuş ücretlerine yüzde 36 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 27 oranında zam yapıldı.

İstanbul da ulaşıma zam!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından asgari ücretin artışı, yakıt giderleri, enflasyon gibi sebeplerle taksi, minibüs, elektronik bilet, taksi dolmuş ücretlerine yüzde 36 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 27 oranında zam önerildi.

Gerçekleştirilen müzakerelerden sonra teklif, bakanlık temsilcilerinin şerhi ile oy birliğiyle kabul edildi.
 

İBB'nin 2022 bütçesi 43.6 milyar TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön