19 / 04 / 2024

İstanbul'un alışveriş festivali başlıyor!

İstanbul'un alışveriş festivali başlıyor!

Shopping Fest, 6 Haziran’da Boğaz'da devasa su ve ışık gösterileriyle başlayacak. ‘ Altın Günü ’, ‘Ayakkabı Günü' diye ayrılan festivalde indirimler de ‘ efsane ’ olacak.



Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul ShoppingFest’in (ISF) dördüncüsü 7-29 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor. Festival, 6 Haziran gecesi Ortaköy Meydanı’nda, Boğaz’da düzenlenecek ve tüm İstanbul’dan hissedilecek su gösterisiyle açılacak. İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, su gösterisi için Water Rockets isimli grubun Türkiye’ye getirileceğini söyledi. İSF’nin açılış partisinin ise 7 Haziran’da Mall of İstanbul’da düzenleneceğini vurgulayan Çağlar, “Gece yarısına kadar açık olacak Mall of İstanbul’da konser ve yabancı gösteri gruplarının şovları olacak. Merkezdeki mağazalarda da o güne özel ‘efsane’ indirimler olacak. Kapanışın olacağı Vialand’de de aynı şekilde 29 Haziran günü ‘efsane’ indirimler olacak” ifadelerini kullandı.


İNDİRİM GÜNLERİ


12 Haziran günü İstanbul'daki tüm kuyum ve mücevherat markalarının katılacağı ‘Altın Günü’nde mücevher ve altında cazip indirimler sunulurken, 10 Haziran’da ev, 17 Haziran’da teknoloji, 19 Haziran’da çanta ve ayakkabı, 24 Haziran’da kozmetik ürünleri 26 Haziran’da da jean’ler indirimli olacak. 


Akşam


Geri Dön