20 / 04 / 2024

İstancool’un Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti!

İstancool’un Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti!

İstanbul Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali İstancool’un Gala Gecesi, Nef sponsorluğunda gerçekleştirildi.



İstanbul Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin  Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür  Festivali İstancool’un Gala Gecesi, Nef sponsorluğunda, The Marmara Esma  Sultan’da gerçekleştirildi. 


Türk gayrimenkul sektörüne yeni keşifler kazandıran Nef, tasarım odaklı anlayışı ile kültür ve  sanatı desteklemeye devam ediyor. “ISTANBUL74" tarafından düzenlenen İstanbul Uluslararası  Sanat ve Kültür Festivali- ISTANCOOL’un Gala Gecesi, nefes gibi can veren ve yaşamın  vazgeçilmezi haline gelen projeler üreten Nef’in desteğiyle The Marmara Esma Sultan’da, iş ve  cemiyet hayatının önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 


Festivalin uluslararası konukları, Türkiye’den festival katılımcıları, uluslararası yazarlar ve  cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı gala gecesine ilgi büyüktü. Kentin ulaşımı ve yaşanması kolay merkezi lokasyonlarında gerçekleştirdiği, nitelikli ve mimari  estetiği yüksek konut projelerine imza atan Nef’in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali ile dünyanın önde gelen yaratıcı isimleri,  İstanbullu sanatseverler ve Türk meslektaşlarıyla buluştu. Ülkemizde, sanatın her dalının bu  şekilde sahiplenildiği organizasyonlarda yer almak gurur verici” şeklinde konuştu.




Geri Dön