29 / 03 / 2024

İşte Caner Erkin'in mal varlığı!

İşte Caner Erkin'in mal varlığı!

Caner Erkin ile boşanan Asena Atalay arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanmakta. Mahkeme Erkin’in mal varlığındaki tedbirin devamına karar verdi. İşte Caner Erkin'in mal varlığı...



Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açmıştı. Dün İstanbul 14. Aile Hukuk Mahkemesi’nde görülen davaya Atalay, avukatı Beyza Sındıraç ile birlikte katıldı. Mahkeme, Caner Erkin’in mal varlığının üzerinde bulunan tedbirlerin devamına karar verdi.


Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç, “Bir kadın ne zaman kendi sesini duyurmak için ayağa kalksa, palanlanmamış bile olsa, tüm kadınlar içinde ayağa kalkmış olur. Asena’nın davası kamuya mal olmuştur. Müvekkilimin çocuğunun hakkını korumaya çalışan bir anne olmanın yanında kadınların bilinçlenmesine de katkısı olmuştur” dedi. 


İşte Caner Erkin'in mal varlığı

Caner Erkin’in Şişli’de 2, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde 1, Gömeç İlçesi’nde 6 gayrimenkul, 2015 model Porsche, 2014 model 2 Mercedes, 2015 model Bombardier, Mercedes ve Land Rover cipi var.  



Vatan 


Geri Dön