25 / 04 / 2024

İşte Çeşme'deki 7 gayrimenkul projesi!

İşte Çeşme'deki 7 gayrimenkul projesi!

Çeşme'de Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yatırım belgesi alan müteahhitler, yeni konut yatırımlarını inşa ediyor. İşte bölgede projelendirilen 7 gayrimenkul projesi...



Çeşme'de Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yatırım belgesi alan müteahhitler, yeni konut projelerini inşa ediyor. Bölgede projelendirilen 7 konut projesi sizler için araştırıldı. 


1- Ayasandra

www.ayasandra.com


Çeşme Tekke Koyu'ndaki 29 bin metrekarelik arazide termal ve kür merkezi yapmak için Ayasandra adlı şirket Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan izin aldı. Ancak, 40 odalı otel binasının yanına iki katlı 89 villa yaptı ve satıldı. Alıcılara tapu yerine, kurulan şirketten hisse verildi. Projede yaşam iki yıl önce başladı.


2- Casa De Playa

www.casadeplayahotel.com


Kuryap İnşaat, Dalyan Köyü'nde bakanlıktan 96 odalı 212 yatak kapasiteli “Casa De Playa Otel” adlı termal tesis için yatırım belgesi aldı. 7943 ada 4 parselde 70 odalı bir otel ve 32 daire inşa etti. Kat mülkiyeti kurulamadığı için arsa hisseli tapu veriliyor.


3- The Chesme

www.thechesme.com


Kar İnşaat Boyalık Koyu'nda hayata geçireceği proje için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurarak 88 yatak kapasiteli ve 22 odadan oluşacak otel yapımına izin aldı. Ancak firma halihazırda satışına devam ettiği 24 daire inşa etti.


4- Sea Homes

www.seahomespasalimani.com


Alman Homes firması, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan araziye 35 odalı ve 140 yataklı “Homes Paşalimanı” adlı oteli inşa etmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan izin aldı. Ancak firma 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde 36 rezidans inşa etti ve 390 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla vatandaşlara sattı.


5- Quattordici / Porto Dieci

www.quattordici.com.tr


Veryeriler İnşaat, Çeşme Ayasandra Koyu'nda 19 odalı 38 yatak kapasiteli bir otel inşa etmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan izin aldı. Ancak firma Quattordici adlı projede 8 dubleks villa ve 6 rezidans inşa etti. Firma ayrıca, Çeşme Alaçatı'da 10 oda 20 yatak kapasiteli otel için izin aldığı Porto Dieci adlı projede 4 villa inşa edip, satışa sundu.


6- Folkart Ardıç 

www.folkartcesme.com/


Folkart Yapı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan 2 bin 756 metrekare büyüklüğündeki arazide 15 oda ve 60 yatak kapasiteli otel inşa etmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yatırım belgesi aldı. Turizm tesisi imarıyla 7 katlı olarak inşa edilen projede 27 adet konut yer alıyor.


7- Folkart Hills 

www.folkarthillscesme.com/


Folkart Yapı, Çeşme Fenerburnu'ndaki turizm imarlı arazide de ev yapıp, satıyor ve kat mülkiyeti kurulamadığı için arsa hisseli tapu veriyor. Çeşme Marina karşısında yer alan turizm imarlı 13 bin 955 metrekarelik arazide 28 adet 1+1, 19 adet 2+1, 20 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 olmak üzere toplam 70 daire inşa ediyor.



Sözcü


Geri Dön