25 / 04 / 2024

İşte Karamürsel'e 2017'de yapılacak projeler!

İşte Karamürsel'e 2017'de yapılacak projeler!

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın 4 Temmuz Mahallesi’ne katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede yapılacak projeleri anlattı.



AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı, mahalle danışma meclislerine 4 Temmuz Mahalle Başkanlığı’yla başladı. Önceki gün düzenlenen mahalle danışma meclisine; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman, Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, il yönetim kurulu üyesi Ahmet Türkel ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.


BAŞKA BELEDİYE YOKTUR

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 4 Temmuz Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Yıldırım, “Şuyulandırma çalışmalarını ve İmar Komisyonun 18. madde uygulamasını 4 Temmuz mahallemizin çok büyük bir kısmında tamamladık. Bakın bu bir başarıdır. İddia ediyorum Kocaeli’de değil, Türkiye’de bunu yapan başka bir belediye yoktur” dedi. 


2017 İÇİNDE BİTECEK

Başkan Yıldırım yapılacak faaliyetler için ise şunları söyledi: “Karamürsel’in üst koduyla alt kodunu bütünleştirecek, yayalaşma adına çok önemli olan ve insanların rahat bir şekilde kullanacağı ve transit yolu da yer altına alarak can kaybını önleyeceğimiz bir projedir. 2017 senesi içinde hedefimiz bu projeyi bitirip ihale aşamasına getirmektir. Balık Adası Projesi’nin ise ihalesi bitmek üzere. 


MERKEZ CAMİİ’NE YENİLEME

Hedefimiz Merkez Camii’nin dış cephesinin yenilemek ve Merkez Camisinin bahçesini düzenlemek.”Başkan İsmail Yıldırım, Karamürsel’e yakışır bir İmam Hatip Orta Okulu yapmak istediğini ve bu bölgenin ihtiyacı olan caminin yapılacağını belirtti. Başkan Yıldırım; alt yapı, asfaltlama, restorasyon çalışmalarının da devam edeceğini söyledi. 


Büyük Kocaeli


Geri Dön