19 / 04 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Turhan Şahin ve Selim Kosif, Maltepe’de Fenerbahçe tarafından yapılacak spor kompleksinin müjdesini verdi. Başkan Kılıç'a, Fenerbahçe üyelik kartı da hediye edildi.



Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin ve yönetim kurulu üyesi Selim Kosif, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, Fenerbahçe kulübü asil üyelik kartı hediye edildi ve Maltepe'ye spor kompleksi kurulacağı kaydedildi. 


Türkiye’nin sayılı spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin resmi üyesi olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Kılıç, “Önemli olan büyük kulüplerimizin Maltepe’ye gelip spor için yatırım yapmalarını sağlamak. Bu anlamda Maltepeli gençlerimiz için nefes olacak olan spor kompleksi kurma kararı alan Fenerbahçe kulübümüzü kutluyorum.  Bu güzel haber Maltepemizin ilk yeni yıl hediyesi. Fenerbahçe çıkışı, duruşu ile sportif çalışmalara genel anlamda yaptığı katkılarla iz bırakan bir kulüp. Fenerbahçe’nin yatırımlarından Maltepeliler olarak umuyorum ki biz de yararlanacağız” dedi.


“MALTEPE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"


Maltepe’yi ziyarete gelen Fenerbahçe kulübü üyeleri, Maltepe’de yapmak istedikleri spor kompleksi için Belediye Başkanı Ali Kılıç görüş alışverişinde bulunurken, yapılması planlanan yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizleri ileriye taşıyacak yatırımlar yapmak istiyoruz. Bu anlamda Maltepe bizim için çok önemli bir merkez.  Kuracağımız Fenerbahçe Üniversitesi için de düşünebileceğimiz bir yer” diye konuştu.


"SPORUN TÜM RENKLERİNE HİZMET EDİYORUZ"


Alınan karardan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Kılıç da, “Maltepe tüm sportif faaliyetlere aç. Bu nedenle yatırım yapmak isteyen bütün kulüplerimiz gibi Fenerbahçe’ye de uygun bir arazi tahsis edebiliriz. Yapılacak olan uluslararası fuar projelerimiz gibi yatırımlarla, Maltepe zaten bir cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor ve büyük bir genç kitleye sahip. Bu anlamda burada yapılacak olan bir spor merkezi hem Maltepe’yi hem de kulübü kalkındıracaktır” şeklinde konuştu.


Maltepe Belediyesi


Geri Dön