25 / 04 / 2024

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.



Ankara Etimesgut Belediyesi, Bağlıca Mahallesi'nde inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Projenin inşaat çalışmaları başladı. 


53 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek kompleksin 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi, bölgenin  en kapsamlı yaşam ve spor kompleksi olacak. 


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin özellikleri hakkında bilgi verdi. Demirel, "Yapımına başladığımız kompleksimiz, ilçemizin tamamına hizmet edecek 7'den 77'ye toplumun tüm kesimlerinin yararlanabileceği büyük bir yatırımdır. Kompleks bünyesinde kapalı yüzme havuzu, 2500 kişilik spor salonu, emekli dinlenme evi, Etimesgut Belediyespor antrenman tesisleri, etisem derslik ve atölyeleri, futbol, basketbol, voleybol sahaları ile cami ve yeşil alan düzenlemeleri yer alacak" şeklinde konuştu.



Ankara 24 Saat


Geri Dön