25 / 04 / 2024

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Ankara Bağlıca gayrimenkulün yeni gözdesi oldu!

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Emlakçılar, “11 askeri birlik, 3 üniversite, Ankara Batı Adliyesinin bulunduğu Bağlıca Mahallesi son dönemlerde gitgide değer kazanıyor.“dedi.

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Ankara Bağlıca'ya yeni yol!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni açacağı ana yol ile Bağlıca’yı direkt merkeze bağlayacağını belirtti. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal: “Bölgede şimdi yatırım yapanların kısa sürede yüzde 100 kazanmaları mümkün”dedi.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Köksal Ünal: Ankara Bağlıca'ya yatırım yapan kazanacak!

Başkent Ankara’nın ana gelişim aksı olan batı yönündeki Bağlıca, sayıları hızla artan üniversiteler, sağlık tesisleri ve diğer büyük yatırımlarla en hızlı gelişen bölgesi ve yeni cazibe merkezi olmaya başladı.

Kozz Bağlıca Ankara fiyatları!

Kozz Bağlıca Ankara fiyatları 515 bin liradan başlayarak değişiyor. 4+1 dairelerin yer aldığı Kozz Bağlıca projesi bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi Haberi

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi

Ankara Etimesgut Belediyesi, Bağlıca Mahallesi'nde inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Projenin inşaat çalışmaları başladı. 


53 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek kompleksin 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi, bölgenin  en kapsamlı yaşam ve spor kompleksi olacak. 


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin özellikleri hakkında bilgi verdi. Demirel, "Yapımına başladığımız kompleksimiz, ilçemizin tamamına hizmet edecek 7'den 77'ye toplumun tüm kesimlerinin yararlanabileceği büyük bir yatırımdır. Kompleks bünyesinde kapalı yüzme havuzu, 2500 kişilik spor salonu, emekli dinlenme evi, Etimesgut Belediyespor antrenman tesisleri, etisem derslik ve atölyeleri, futbol, basketbol, voleybol sahaları ile cami ve yeşil alan düzenlemeleri yer alacak" şeklinde konuştu.



Ankara 24...